MamaTummy Day 25/4 på Öppna förskolan Kosmos i Rotebro kl 15.30-18.00

MamaTummy Day fyller i år 5 år och för första gången arrangeras den i Norrort! Hela evenemanget är kostnadsfritt!

Dagen är till för att lyfta besvär med magmusklerna och bäckenbotten under och efter graviditet samt informera och ge råd och rehabilitering och träning. Exempel på besvär är magmuskeldelning (diastas) och inkontinens. Magmuskeldelning ses som ett skönhetsproblem istället för ett funktionsproblem vilket det faktiskt är och inkontinens ses som normalt efter en graviditet, men behöver man verkligen acceptera det? Det tycker inte vi! 

Dagen instiftades av Katarina Woxnerud som är grundare till MammaMage och arrageras på flera orter i landet 25 april varje år. 

Under eftermiddagen erbjuds föreläsningar inom området (ett schema kommer inom kort), kortare individuella tester av magmuskel- och bäckenbottenfunktion, demonstration av hur vi kan använda diagnostiskt ultraljud i vår undersökning och träning samt andra metoder som kan hjälpa dig i din rehabilitering. Kom en stund eller häng hela eftermiddagen med oss. 

Vi som håller i eftermiddagen är båda cert. MammaMage-tränare: 

Magdalena Loman
Leg. Naprapat

Sara Bergman
Leg. Barnmorska, gravidmassör, instruktör i vattengympa för gravida

Kom som du är och ta med dig barn om du behöver. 

Varmt välkomna!