gruppträning

Cert-tranare.jpeg

Välkommen på högkvalitativ träning under och efter graviditeten med barnmorskan tillika MammaMage-tränaren Sara Bergman. Träningen sker en gång/veckan i grupper om max 6 personer över 8 veckors tid.

Passen kommer att innehålla träning, avslappning och frågestund. Övningarna kommer att kunna anpassas individuellt beroende på form, styrka eller smärta. Redskap kommer användas så som gummiband, hantlar, pilatesbollar, motionscykel mm.

 

GravidTräning

Vilka: Efter att du har gjort rutinultraljudet (ca v. 20) är du välkommen att delta.

Tid: Nya datum kommer till hösten 2018. 

Pris: 1600 kr (friskvårsbidrag gäller)

Intresseanmälan: Skicka en intresseanmälan genom att skicka ett meddelande.

 

MammaTräning

För att du ska få det mesta ut av kursen börjar du med ett individuellt besök till Magdalena Loman, för att undersöka dina individuella förutsättningar för träning. Magmuskeldelning, aktivering av bäckenbotten och djup magmuskulatur kommer att undersökas med ultraljud. Du kommer att få en djupare förståelse av hur musklerna hänger samman och på det sättet förstå hur du ska göra träningsövningarna med hög kvalitet. Besöket tar ca 45 min.

Vilka: När efterkontrollen hos barnmorskan är gjord (ca 8 v) är du välkommen att delta. Det går även att börja senare efter graviditeten. Bebisar som inte har börjat röra på sig än är välkomna till passen.

Tid: Nya datum kommer till hösten 2018. 

Pris: 2495 kr (friskvårsbidrag gäller)

Intresseanmälan: Skicka en intresseanmälan genom att skicka ett meddelande.

Träning tillsammans i grupp är ett roligt, motiverande och effektivt sätt att både förbättra hälsan och samtidigt skapa stärka gruppdynamik och relationer. Tillsammans kan man ofta även ge det där lilla extra som många gånger är svårt på egen hand.